Denizli

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87. yıl dönümü

18:03 02 Şubat 2018
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87. yıl dönümü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gerçekleştirdiği ziyaretin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 87 yıl önce gerçekleşen ziyareti onur ve gururla yad ettiklerini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve minnetle andıklarını ifade eden Zolan mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Denizlimiz 4 Şubat 1931 tarihinde Milli Mücadele'nin kahraman lideri ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ağırlamıştır. Bu ağırlamanın sevinç ve onurunu atalarımız nasıl yaşadıysa, bizler de aynı heyecan ve gururla yaşamaya devam ediyoruz. Denizli halkı, Atatürk'e olan minnettarlığını her daim göstermiştir. Milli mücadeleden yıllar sonra Denizli'ye teşrif eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile özlem gideren ve Gazi'yi ağırlamaktan şeref duyan atalarımızın mutluluğunu, aradan geçen onlarca yıla rağmen torunları olarak aynı duygularla hissediyor, O'nu özlem ve minnetle anıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.