Denizli

"Dünya Kadınlar Günü"ne doğru

16:16 03 Mart 2018
"Dünya Kadınlar Günü"ne doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin kentte düzenleyeceği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinin 8 gün süreceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Çamlık'ta düzenlediği programda kent genelinde yer alan sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Zolan, şöyle devam etti:

"Kent Konseyi'nin sürdürdüğü 'Benim Mahallem' projesi, çığ gibi büyüyor. Hanımlar özellikle bu konuda çok hassas, ikamet ettikleri mahallenin her şeyini biliyorlar. Kadınları daha iyi noktaya getirmek için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte gayret ediyoruz. Sizlerin bu konuda katkılarınızı bekliyoruz. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak."

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında mart ayında 8 gün boyunca etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, "Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak her gün farklı bir etkinliğimiz var. 7 Mart Perşembe günü saat 14.00'de sanatçımız Bedia Akartürk, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde bizlerle olacak. Etkinliklerimize tüm kadınlarımızı davet ediyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ile sanatçı Bedia Akartürk de katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.