Denizli

Denizli'deki "uyuşturucu ticareti" iddiası

11:06 06 Mart 2018
Denizli'deki "uyuşturucu ticareti" iddiası

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apartmanın girişinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine, güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheli olarak belirlenen 3 kişi gözaltına alındı, zanlılardan biri tutuklandı.

Topraklık Mahallesi'nde 19 Ocak'ta bir apartmana giren kişilerin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerden şüpheli olarak belirlenen O.Y, D.D, ve H.K'yi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Zanlıların evlerinde arama yapan polis, satışa hazır paketlerde eroin ve esrar maddesi buldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan O.Y. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Topraklık Mahallesi'nde 19 Ocak 2018'de bir apartmanın girişinde kimliği belirsiz 3 kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine polis harekete geçmiş, şüphelilerin alışveriş yaptıkları anlar apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedilmişti. Görüntülerde apartmanın giriş katına gelen şüphelilerin etrafı kontrol ettikten sonra ceplerinden çıkardıkları maddeyi para karşılığı verdikleri görülüyor. Bu sırada apartman sakinlerinin binaya giriş ve çıkışları da görüntülerde yer alıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.