Denizli

Anadolu Ajansı 98 yaşında

16:40 06 Nisan 2018
Anadolu Ajansı 98 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi, Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kent genelindeki dijital ekranda yayımladıkları mesajla kutladı.

Belediyenin, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan dijital ekranında "Anadolu Ajansının 98. yıl dönümü kutlu olsun" mesajına yer verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yayımladığı mesajla, AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1920'de kurulan Anadolu Ajansının milli mücadele sırasında Anadolu'nun haklı sesini tüm dünyaya duyurduğunu belirten Zolan, "AA doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyadaki saygın haber ajansları arasında yerini almıştır. Türkiye'nin dünyadaki sesi olması ile de her zaman gurur duyduğumuz AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da AA'nın 98. kuruluş yılını, reklam ve ilan panosuna astıkları kutlama mesajıyla tebrik etti.

Denizli'nin simgesi "horoz" heykeli önünde toplanan vatandaşlar da açtıkları pankartla Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutladı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.