Denizli

"Şehrim 2023" otobüsü Denizli'de

15:33 06 Mayıs 2018
"Şehrim 2023" otobüsü Denizli'de

AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan "Şehrim 2023" Projesi kapsamında yola çıkan "Şehrim 2023" otobüsü, Denizli'ye geldi.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından şehirlerin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği "Şehrim 2023" Projesi kapsamında çeşitli illerde faaliyetler gerçekleştiren "Şehrim 2023" otobüsünün 18. durağı Denizli oldu.

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda vatandaşların kentin 2023 hedefleri ile ilgili görüşlerini dile getirdiği otobüste katılımcılar şehirle ilgili düşüncülerini paylaştı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye'nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiğini belirtti.

"Şehrim 2023" Projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 18. durağının Denizli olduğunu dile getiren Filiz, şöyle konuştu:

"Şehrim 2023 otobüsü, 6-8 Mayıs tarihlerinde Denizli'nin çeşitli meydanlarında Denizlililer ile bir araya gelerek şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Denizli'ye ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecek. Şehrim 2023 otobüsü, 7 Mayıs Pazartesi günü Bayramyeri Meydanı'nda, 8 Mayıs Salı günü ise Pamukkale Üniversitesi giriş kapısı önünde Denizlilerle buluşacak. Bu çalışmalar neticesinde şehrimizin gelecek hedefleri ile ilgili bir yol haritası ortaya çıkaracağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.