Denizli

"Şehrim 2023" otobüsü Denizli'de

16:49 07 Mayıs 2018
"Şehrim 2023" otobüsü Denizli'de

AK Parti Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Denizli'ye gelen "Şehrim 2023" otobüsünde vatandaşlar kentin 2023 hedefleriyle ilgili görüşlerini paylaştı.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından şehirlerin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği "Şehrim 2023" projesi kapsamında kente gelen otobüs, Bayramyeri Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların kentin 2023 hedefleriyle ilgili görüşlerini dile getirdiği otobüste katılımcılar şehirle ilgili düşüncülerini yazarak görevlilere verdi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan partilerinin kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkenin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milleti büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ettiğini belirtti.

Yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye'nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiğini ifade eden Filiz, şöyle konuştu:

"Şehrim 2023 projesi kapsamında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 16. durağı Denizlimizdir. Şehrim 2023 otobüsü, 6-8 Mayıs tarihlerinde Denizli'mizin çeşitli meydanlarında Denizliler ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Denizlimize ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecektir. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabileceklerdir. "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Bayramyeri Meydanı'nda Şehrim 2023'ü ziyaret ederek, partililerle ve vatandaşlarla görüştü.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.