Denizli

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

14:56 19 Mayıs 2018
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kale ve Çameli ilçelerinde törenle kutlandı.

Kale'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Nurettin Tıkım tarafından, Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin ardından Mustafa Şipar Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törende, öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sunuldu.

Kutlamalara, Denizli Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Kale Garnizon Komutanı Üstteğmen Uğur Bekir Bakırcı, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

- Çameli'nde coşkuyla kutlandı

Çameli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Çameli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Yüksel Turgut'un tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ali Hız tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapıldığı etkinliklerinde, öğrencilerinin hazırladığı şiirler okundu. Gençliğe Hitabe ve Gençliğin Ata'ya cevabının okunduğu törende Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi gösteri sundu, dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Törene, Çameli Kaymakamı Semih Cembekli, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Cumhuriyet Savcısı Taner Gül ve diğer protokol üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.