Denizli

Kale'ye uzman doktor takviyesi

18:29 24 Mayıs 2018
Kale'ye uzman doktor takviyesi

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Kale Devlet Hastanesinin yeni hekim kadrosu ve yenilenen modern cihazlarıyla çok daha güçlendiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Öztürk, Kale Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Taner Mutlu'dan bilgi aldı.

Hastanede yeni göreve başlayan çocuk sağlığı ve hastalıkları, genel cerrahi uzmanı, aile hekimi ve diğer sağlık personeliyle görüşen Öztürk, şunları kaydetti:

"En çok başvurunun yapıldığı genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları ile aile hekimimizin göreve başlaması ilçemiz için büyük bir kazanım. Hekimlerimizin kadrolu olarak ilçelerde göreve başlaması hasta takibi ve devamlılık adına da çok önemli. Daha önce Hastanemizde ekip ruhu ile çok güzel başarılara imza attık. Hastanemizde sizler ile de güzel başarılar yakalayacağımızı ve vatandaşlarımıza en iyi kalitede sağlık hizmeti vereceğimize inanıyorum."

- Yeni dijital röntgen cihazı

İl Sağlık Müdürü Öztürk ve protokol üyeleri, toplantının ardından röntgen birimini ziyaret ederek yenilenen dijital sisteme sahip röntgen cihazını yerinde inceledi.

Son teknoloji röntgen cihazının Sağlık Bakanlığı tarafından hastaneye gönderildiğini ifade eden Öztürk, "İlçelerde bulunan sağlık tesislerini gerek fiziki gerekse tıbbi anlamda güçlendirme ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bundan böyle Kale'de vatandaşımız röntgenini çektirip daha doktorun yanına dönmeden sonucu ekrana düşecek. Hastanemiz yeni hekim kadrosu ve yenilenen modern cihazı ile çok daha güçlendi." diye konuştu.

Öztürk'ün ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Baylavlı, MHP İlçe Başkanı Yusuf Yarımca ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Onat eşlik etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.