Denizli

"Türkiye güçlü ve aydınlık geleceğin kapılarını açmıştır!

16:51 25 Haziran 2018
"Türkiye güçlü ve aydınlık geleceğin kapılarını açmıştır!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, artık yeni bir sistem ile yönetilecek Türkiye'nin güçlü ve aydınlık geleceğin kapılarını açtığını kaydetti.

Milletvekili Tin, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarını değerlendirdi.

Türk milletinin, büyük bir vefa ve feraset örneği göstererek bir kez daha istikrardan yana tercihini kullandığını belirten Tin, şunları ifade etti:

"Milletimiz bu kararıyla devletine, bayrağına ve vatanına sahip çıkmıştır. Seçimler tamamlanmış, milletimiz bir kez daha bizi hizmet etmek üzere görevlendirmiştir. Ben ülkesinin geleceği adına iradesini ortaya koymak için sandığa gidip oy kullanan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyor, yürekten kutluyorum. Artık seçimler sona erdi. Şimdi vakit çalışma, üretme ve daha çok hizmet etme vakti. Bize oy versin ya da vermesin, her vatandaşımızın hizmetkarıyız. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kazanan millet olmuştur, aziz milletimizin kararlı duruşuyla kazanan Türkiye olmuştur."

Türkiye'nin artık yeni bir döneme girdiğini vurgulayan Tin, "Ülkemiz, artık yeni bir yönetim sistemi ile yönetilecek. Türkiye güçlü ve aydınlık geleceğin kapılarını açmıştır. Ülkemiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bürokrasi prangasından kurtulmuştur. Türkiye artık özgür ve tam bağımsız bir ülke olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin teveccühüne layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.