Denizli

Sosyal medya yıkıldı! Dev domuzla poz...

06:16 26 Ağustos 2018 10 Yorum Var
Sosyal medya yıkıldı! Dev domuzla poz...

Denizli’nin Çal ilçesinde yaklaşık 1 aydan bu yana dadandığı tarım arazilerine zarar veren yaklaşık 250 kilogram ağırlığındaki yaban domuzu av sezonunun açılması ile Selçuk Poslu isimli avcı tarafından kafasından tek kurşunla vurularak avlandı.

Çal ilçesi Gelinören Mahallesi’ndeki ayçiçeği ve mısır tarlarına dadanarak çiftçilere ciddi anlamda ekonomik zarar veren ve çiftçilerin ‘canavar’ diye adlandırdığı ve yaklaşık 250 kilogram ağırlığında olduğu iddia edilen yaban domuzu sonunda vuruldu. Artan şikayetlerle birlikte av yasağının da kalkması ile harekete geçen ve avcılık sporuna merakı ile bilinen Poslu köylülerin canavar diye adlandırdığı domuzun peşine düştü.

Günlerce domuzun izini süren Poslu sonunda hayvanı Büyük Menderes Nehri yatağı yakınlarında kıstırdı. Poslu 250 kilogramlık yabana domuzunu av tüfeği ile kafasına tek el ateş ederek öldürmeyi başardı. Poslu avlandığı yaban domuzu ile birlikte fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitesinden paylaşmayı da ihmal etmedi. Fotoğraf binlerce paylaşım aldı...

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Müslüman 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerekli avlanmasına karşı değilim fakat öyle poz vermek gereksiz di.O da bir yaratık.
    Cevapla
  • Davut 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden öldürdün kardeş? Zevk için mi? O hayvanın ölmesini isteseydi allah zaten yaratmazdı. Allah yemeyin haramdır diyor, gördüğünüz yerde öldürün demiyor. Unutma ki Allah onun da Rabidir, o öldürdüğün can Allah'ın huzurunda senden şikayetçi olacaktır.
    Cevapla
  • Ali kıran 5 yıl önce Şikayet Et
    Avcı neyi avlayacagını bilir derse geç yok zaten dersini biliyor.
    İlk beğenen sen ol
  • Ali kıran 5 yıl önce Şikayet Et
    Davut bey sen hiç fidan yetıştirdinmi çiftçilik yabtınız da acıyı kınıyorum avcı avlayan avı bilir allaha şükür alanımızda biliyoruz günahımızıda dersimize iyi çalıştık merak etme.
  • 1Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Domuzun eti haram ama derisi ayakkabı vb şeyler için kullanılabilir ayrıca domuz tabiatın doğal çöp öğütücüleridir. Yaban kedileri yani Anadolu parsı, vaşak gibi hayvanları yok ettik bundan dolayı da domuz nesli çoğaldı muzır hale geldi bu son derece normal.
    Cevapla
  • ömer karakaya 5 yıl önce Şikayet Et
    domuzu öldürdüğüne bakmayın, başka zamanda da kanaletlere düşen domuzları ölümden kurtarıyor
    Cevapla
  • Mehtap 5 yıl önce Şikayet Et
    Çizgi filmlerde domuzu o kadar sevimli çiziyorlar ki! Bir de şu görüntüye bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.