Denizli

Denizli'den kısa kısa

15:19 10 Eylül 2018
Denizli'den kısa kısa

Denizli'nin Çal ilçesinde MHP'nin belediye başkan adayının yine Fethi Akcan olacağı bildirildi.

Çal Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede hafta sonu düzenlenen Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali'nin binlerce vatandaşın akınına uğradığı belirtildi.

"En İyi Üzüm Yetiştiricisi" yarışmasının da düzenlendiği festivalde, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk'ün, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Çal Belediye başkan adayını açıkladığı kaydedildi.

Birtürk'ün, "2014 yerel seçimlerini kazanıp, bugüne kadar iyi hizmetlerde bulunan ve Çal halkının gönlünde taht kuran Fethi Akcan, 31 Mart yerel seçimlerinde de Çal adayımızdır. Birlikte yürümeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verilen açıklamada, Belediye Başkanı Fethi Akcan, "Mensubu olduğum siyasi partinin şimdiden şahsımı aday olarak açıklaması, benim için de sürpriz oldu." dedi.

- Buldan'da "askıda ekmek" uygulaması

Buldan Belediyesi, ilçede ekmek alacak parası olmayan vatandaşlar için "Askıda Ekmek" projesi başlattı.

Buldan Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ekmek alacak parası olmayan, atık ekmek kutularından ekmek toplayan vatandaşlara katkıda bulunmak için "askıda ekmek" uygulaması başlatıldığı belirtildi.

İlçedeki fırıncılar ve hayırsever vatandaşların katkıları ile "Askıda Ekmek" projesinin hayata geçirildiği dile getirilen açıklamada, "Gerçekten ihtiyacı olan, evine bir ekmek alacak parası olmayan vatandaşlarımıza katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız bu uygulama ile sosyal belediyecilik alanında yeni bir çalışma başlatmış bulunuyoruz. Ekmek dolabımız, belediyemiz girişinde, sosyal market önündedir. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu uygulamadan gerçek ihtiyaç sahiplerinin yararlanması ve ihtiyacından fazla ekmek almamasıdır." denildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.