Denizli

Yeni eğitim öğretim yılı başlıyor

15:47 16 Eylül 2018
Yeni eğitim öğretim yılı başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yarın başlayacak 2018-2019 eğitim öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Zolan, mesajında, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin, yarınlarda söz sahibi olacağını kaydetti.

Bir ülkenin ileri seviyelerde olmasının eğitilmiş, sağlıklı bir neslin yetiştirmesi ile belirleneceğini aktaran Zolan, mesajında şunlara yer verdi:

"Okuyan, araştıran, sorgulayan, bilgi, beceri ve yeteneklerini ülkemiz ve insanlık için kullanacak bugünümüzün çocukları ve gençleri, yeni eğitim öğretim yılına başlıyor. Belediye olarak tüm imkanlarımızla çocuklarımız, gençlerimiz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Denizli'de son yıllarda eğitime yapılan yatırım ve hizmetler oldukça önemli seviyelerde bulunuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devletimizin tüm kurumları işbirliği içerisinde eğitime yönelik önemli adımlar atmaktadır. Bu kapsamda şehrimiz yapılan yatırımlarla önemli bir eğitim kentine dönüşmüştür. Yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Eğitim yılının ailelerimize ve tüm öğretmenlerimize de hayırlı olmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.