Denizli

"Milletin Meclisi millet için var"

21:51 01 Ekim 2018
"Milletin Meclisi millet için var"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yeni dönemde önemli kararlar alacakları TBMM'nin millet için var olduğunu kaydetti.

Milletvekili Tin, TBMM'nin 27. dönem 2. yasama yılının başlamasıyla yaptığı yazılı açıklamada, yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti olarak 2002 yılından bu yana TBMM'de ülkenin ve milletin önünde engel teşkil eden dağ gibi sorunları çözdüklerini belirten Tin, şunları ifade etti:

"Yasal düzenlemelerle milletimizin huzur ve refahına dönük birçok hamleyi hayata geçirdik. Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götürmek için aldığımız önemli kararların yanı sıra milletimizin güvenliği ve devletimizin bekasına dönük saldırılara karşı da başta sınır ötesi operasyon kararları olmak üzere birçok tedbir içeren düzenlemelere imza attık. Çalışan, yatırım yapan, üreten, istihdam oluşturan herkesin önünü açmak için ihtiyaç duyulan her adımı atmaktan geri durmadık. Gazi Meclis'imizde yeni yasama yılında da yapılması gerekenleri milletimizden aldığımız yetki çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz. Başta ekonomi alanındaki düzenlemeler, terörle mücadele, sınır ötesi askeri operasyonlar olmak üzere birçok konuda önemli kararlar arifesindeyiz. Biz de milletimizin vekilleri olarak yetkimizi, devletimizin bekası ve ali menfaatleri doğrultusunda kullanacağız. Bu kutsal çatı milletin meclisi. Yeni dönemde önemli kararlar alacağımız TBMM millet için var."

Türkiye'nin kendisine yönelik her türlü saldırıyı bertaraf edecek güce ve kudrete sahip olduğunu vurgulayan Tin, "İnşallah bugüne kadar nasıl saldırıların üstesinden geldiysek bugün yaşadığımız bu ağır sancıları da birliğimiz ve vereceğimiz mücadelelerle başımızdan savmasını bileceğiz. Artık dünya bilmelidir ki Türkiye elin tersiyle itilecek, yok sayılacak ve istenildiği zaman sokaklarında at koşturulacak bir ülke değildir. Türkiye'nin, kökleri maziye dayanan güçlü bir devlet geleneğine sahip, medeniyeti sağlam temeller üzerine kurulmuş bir ülke olduğunu herkes bilmelidir. Bugüne kadar bütün zorlukların üstesinden gelip hepsini geride bıraktık. İnşallah yeni dönemde de aynı kararlılıkla ve cesaretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye'yi durdurmak isteyenlere hatta geri götürmek isteyenlere inat yeni dönemde daha da güçlenmeye büyümeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.