Denizli

Çal'da masa tenisi turnuvası düzenlendi

21:50 28 Ekim 2018
Çal'da masa tenisi turnuvası düzenlendi

Denizli'nin Çal ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Çal Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kızlar ve erkeklerde toplam 81 öğrenci katıldı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında takdim edilecek.

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, ilçede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatmak, çocuk ve gençleri sportif etkinliklere yönlendirerek ders dışı zamanlarını sporla iç içe geçirmelerini sağlamak için tenis turnuvası düzenlediklerini belirterek, "Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel de kurum olarak öğrencileri eğitim faaliyetlerinin yanında çeşitli sportif etkinliklerle de desteklediklerini ifade ederek, bu tür sportif faaliyetlerin yıl boyunca devam edeceğini kaydetti.

Müsabakaları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serbülent Katar ve okul müdürleri de izledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.