Denizli

Genç kadından acı haber! 3 aylık evliydi...

12:49 24 Aralık 2018 5 Yorum Var
Genç kadından acı haber! 3 aylık evliydi...

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, dördüncü kattaki evinin balkonundan atlayan 27 yaşındaki Gamze Ç., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Denizli Aşağı Mahalle'deki evinin balkonuna dün saat 20.00 sıralarında çıkan Gamze Ç., iddiaya göre, bir anda korkuluklara tırmanıp, çığlık atarak kendini boşluğa bıraktı. Gürültüye koşan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri, sevk edildi. Sağlık ekipleri, beton zemine düşüp ağır yaralanan Gamze Ç.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Genç kadın, daha sonra Sarayköy Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere ambulansa bindirildi.

Yolda duran kalbi 2 kez tekrar çalışırılan Gamze Ç., yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 3 aylık evli olan Gamze Ç., aynı gece doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, Gamze Ç.'nin olay sırasında evde olduğu ve bir süredir aralarında ailevi sorunlar bulunduğu öğrenilen eşi Hüseyin Ç.'yi gözaltına aldı. Hüseyin Ç.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    yapanlar ve sebep olanlarin Allahim belalarini versin dünya darmi geldi yahu yazik daha hayatin ilk sayfasini acmis bir kizimiz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençler hayatı eski filmlerdeki gibi zannediyorlar.Evlenince sonsuza kadar mutlu ve mesut yaşanacak ; hele bi dur hayat evlendikten sonra başlıyor.Öncesi tanıtım filmiydi
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba ne oldu da, canından bezdi bu kadın. Çok yazık. Allah rahmet etsin. Tabi ki intihar çözüm değil ama; demek ki sağlıklı düşünemez durumdaydı.
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    3 aylik evli insanlar ne kavgasi neyi paylasamama evliliklerin en guzel zamanları , sabir sebat sevgi kalmadı galiba evlenmeden once fazla birarada olmalar evliligi köreltiyor
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık daha 27 yaşında nasıl bir hayat yaşadı kimbilir
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.