17 yaşındaki kızdan acı haber!
Denizli’nin Honaz ilçesinde, lise öğrencisi Zeynep Atagün (17) kendi doğum günü için evine gittiği arkadaşı Umut K.’nın elindeki tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
Olay,saat 20.00 sıralarında Honaz ilçesi Kaklık Mahallesi Şehit Eyüp Altın Caddesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre, Umut K., yakın arkadaşı Zeynep Atagün’ü (17) doğum gününü kutlamak için evine çağırdı. Ailesinin de evde başka bir odada bulunduğu sırada Umut K. babasına ait pompalı tüfekle oynamaya başladı. Bu sırada tüfek bilinmeyen bir nedenle ateş aldı. Saçmaların isabet ettiği Zeynep Atagün yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri başından yaralanan Atagün’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan ve olay yerine gelen Atagün'ün yakınları sinir krizi geçirdi.

Savcının incelemesinin ardından genç kızın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Umut K. ise gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Umut K.’nın ilk ifadesinde kız arkadaşına tüfeğini gösterdiği sırada kazayla ateş aldığını söylediği belirtildi.

YORUMLAR
7 Yorum Var-
hakan gardas
6 yıl önce
Şikayet Et
Bu olayda sorumlu kisi öncelikle silah sahipleridir! Hersey egitimden gecer ve silahlar kilitli vaziyette muhavaza edilirse bu tür kazalar,da olmaz.
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Zeki Ertuğrul
6 yıl önce
Şikayet Et
Biz de yedik... Havai Fişek yerine kapalı oda da pompalı tüfek patlatmışlar deseniz daha iyi bir yalan olurdu. Allah rahmeti ile muamele eylesin ailesine sabırlar versin.
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Bolvadinoli03
6 yıl önce
Şikayet Et
Böyle babalar olmaz olsun be yeter evinde silahin varsa senin silahin cocugunun elinde ne ariyor ya bir yere kilitle yada alma hem sen kimsin asker misin polis misin de evinde silah bulunduruyorsun bence babasini da içeriye alin cocugunuda nice gençlerimiz ya katil oluyor yada ölüyor böyle sorumsuz babalar yüzünden
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
ahmet
6 yıl önce
Şikayet Et
çocuklarımıza sahip çıkalım...
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Gurbetci AK-BOZ KURT
6 yıl önce
Şikayet Et
Turfeklerin silahlarin ici bos olsun. Silahin sarjoru dolu ama silah icinde degil yaninda olsun kasa icinde. Tufek ise dolu olmasin. Savasta degiliz mermi agzinda olsun. Nice canlara yazik oldu.
Beğen
İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle