Denizli

Soyadı ile dalga geçen arkadaşını bıçakladı

07:04 05 Şubat 2020 1 Yorum Var
Soyadı ile dalga geçen arkadaşını bıçakladı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki çıraklık eğitim merkezinde, 16 yaşındaki öğrenci soyadı ile dalga geçen arkadaşını bacağından bıçakladı.

Bıçaklı kavga, saat 10.00 sıralarında, Sümer Mahallesi'ndeki Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi'nde yaşandı. İddiaya göre M.T., okulda arkadaşı C.K.'nin soyadıyla dalga geçti. Bunun üzerine iki öğrenci arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında C.K., M.T.'yi sağ bacağından bıçaklayarak, yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralı M.T., ambulansla sağlık ocağına götürüldü. Yaralı öğrenci, tedavisinin ardından taburcu edildi. C.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Maserati 4 yıl önce Şikayet Et
    Dalga geçilmemeli çocuk haklı. Ama bazı soyisimler var ki bunları alan dedeler şaşkın ötesi bir kafa yapısına sahipmişler. Mesela kıllıoğlu, çıplak, cikcik vb.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    eğitim,bıçak,şiddet üçü bir arada ise sıkıntı var demektir.çocuğunuzu okula gönderiyorsunuz çocuğunuz okulda bıçaklanıyor neden çünkü öğretmenleri yalova kaymakamı yaptılar,disiplin diye bir şey yok,eğitim zaten yok,öğretim o da mecburi değil.ben çocuklarımı ilk öğretimden sonra okula göndermiyorum kendim yetiştiriyorum size de tavsiye ederim.eski bir eğitimci olarak eğitim, adalet, ekonomi,sağlık ve çalışma bakanlarına 10 üzerinde 0 veriyorum bunlar sınıfta kaldılar.
    Cevapla
  • seyirci 4 yıl önce Şikayet Et
    soyadı karga diye dalga geçilirmi hiç
    Cevapla
  • şerit 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçilmez miymiş?
    İlk beğenen sen ol
  • EVET 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçilir
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi merak ettim bu soy ismini
    Cevapla
  • Serdar Bucak 4 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş ki soyadı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.