Denizli

Babadan şoke eden sözler! Alt tarafı kavga...

11:25 09 Şubat 2020 19 Yorum Var
Babadan şoke eden sözler! Alt tarafı kavga...

Denizli’de 2 çocuğu sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüp, saçlarından yerlerde sürükleyen 3 genç kız polis tarafından bir kez daha gözaltına alındı. Tekrar mahkemeye çıkartılan genç kızlar yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dayakçı kızlardan birinin babası ise olayı, "Çoluk çocuk kavgası, çocuklar arasında problem. Alt tarafı bir iki kere kavga etmişler" diyerek savundu. Pamukkale ilçesinde geçtiğimiz hafta 12 yaşındaki S.S. isimli ortaokul 8. sınıf öğrencisi, oyun parkında tanımadığı 3 genç kız tarafından sebepsiz yere dayak yediğini öne sürerek babası F.S.’ye olayı anlattı. Bunun üzerine F.S., kızını da yanına alarak darp raporu alıp karakola giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından baba kızını döven şahısların A.C., N.C. ve A.K. olduğunu öğrendi.

Tekrar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar

Dün haberin geniş bir kesimde yer almasının ardından görüntülerdeki kızlar gözaltına alındı. Bir şüpheli ifadesinin ardından serbest kalırken, iki şüpheli adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemenin itirazı üzerine bugün öğle saatlerinde ikinci kez gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, tekrar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, S.S. isimli ortaokul öğrencisinin okuduğu okula yaklaşmama cezası da aldı.

"Alt tarafı bir kere iki kere kavga etmişler"

N.C. isimli şüphelinin babası M.C. ise olayı, "Çoluk çocuk kavgası yani bu. Hepimiz küçükken kavga şamata edebiliyoruz. Küçüklüğümüzde cahilliğimiz oluyor. İnan o dayak yiyen çocuğun ailesinden daha müşkül durumdayız şu anda. Bu çocuklar 12-13 yaşında. Çete kursa nasıl kuracak. Çoluk çocuk kavgası, kendi aralarında problem olmuş. Çocuk problemi yani sonuçta bunlar alt tarafı bir kere iki kere kavga etmişler" diye savundu.

 

 

YORUMLAR

19 Yorum Var
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Enik yavrusu gibi kazan sokağa sal sonra insanların çocuguna saldırsın
    Cevapla
  • dalgiç. Baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok baba gibi bende kız babasıyım Bu suça karışmış olan kızların babasının ifadesi aslında olayı tam olarak anlatıyor. Buda suçun çocuklarda değil ailelerinde olduğu gerçeğini ortaya çıkarıyor.. Yazık, edep ve haya dan habersiz bir gençlik... İnternet gençliği....
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Okuldaki öğretmenler sol kafayla yetişirse böyle oluyo ,çaģdaşlık
  • Forsss 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam hadi şimdi aynı çocuklar seni dövsun sokak ortasında bizde videolarını izleyelim sorun değilse. Hadi bakalım ne var bunda diyen anne babalar. Ettiğinizi bulun görelim iyi biseyse
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Mafya babası
    Cevapla
  • Eda 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman alt tarafı bir kavga ya ...senin kızından iki yaş büyük karateci kızlar senin kızını bayılana kadar dövseler yine alt tarafı çocuk kavgası diyecek misin.çocuklarınızı insan gibi yetiştirmeyip milletin başına bela ediyorsunuz.keşke hiç çocuk sahibi olmasanız bu millete daha çok hayrınız dokunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.