Denizli

Babasına kızdı, yaptıklarıyla şoke etti

16:47 19 Nisan 2020 14 Yorum Var
Babasına kızdı, yaptıklarıyla şoke etti

Denizli’de telefonda tartıştığı babasına kızan şahıs, evinin balkonundaki yaklaşık 7 bin TL’lik kombiyi parçalayıp balkondan attı. Şahıs, ardından kombiye gaz akışı devam eden doğalgaz borusunun yanında sigara yaktı. Olay yerine gelen polis, ilk olarak bir facianın yaşanmaması için gaz vanasını kapattı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1598/1. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre Ümit Uğur K. (27), henüz belirlenemeyen bir nedenle telefonda babası ile tartıştı. Öfkelenen şahıs, evinin balkonuna çıkıp çalışan kombiyi parçalamaya başladı. Şahıs, ardından parçaladığı kombiyi ve bardak, tabak gibi mutfak eşyalarını sokağa attı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar polisi aradı. Bu sırada tekrar balkona çıkan Ümit Uğur K., parçaladığı kombiye gaz akışı devam eden doğalgaz borusunun yanında sigara yakarak içmeye başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise ilk iş olarak doğalgaz vanasını kapatıp, gaz akışını kesti. Kombiye su gelen borudan da suyun boşa aktığını fark eden ekipler, Ümit Uğur K.’yı suyu kesmesi konusunda ikna etti. Balkondan sağa sola tehditler savuran şahsı polis ekipleri uzun süre sakinleştirmek için uğraştı. Polis ekiplerinin sonunda sakinleştirmeyi başardığı şahsın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.


 

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Herne 68 3 yıl önce Şikayet Et
    Dövmeye dikkat chp li
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    bu afdan cıktı yeni böylelerine af cıkarmak akıl işi degilsi
    Cevapla
  • trgtrw 3 yıl önce Şikayet Et
    hap icmis
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Asılsın
    Cevapla
  • israfil çengel 3 yıl önce Şikayet Et
    allah kimsenin başına vermesin allah herkeze hayırlı evlat versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.