Denizli

Hamile kadın koronavirüsü yendi, zatürreye yenildi

09:32 15 Kasım 2020 8 Yorum Var
Hamile kadın koronavirüsü yendi, zatürreye yenildi

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde koronavirüsü yenen kadını zatürre hayattan kopardı. Hamile olan kadının 7 aylık bebeğini alınarak kuvöze konulduğu öğrenildi.

Serinhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan Serkan Özkan’ın 23 yaşındaki eşi korona virüse yakalandı. Durumu ağırlaşan Nazire Özkan, hemen Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yoğun bakımda virüsle mücadele eden Özkan, virüsü yenmeyi başardı. Tedavi sırasında zatürreye yakalandığı öğrenilen genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 23 yaşındaki kadının ölümü ailesini ve Serinhisarlıları yasa boğdu. Özkan, bugün Serinhisar Mezarlığında toprağa verildi.

BEBEĞİ ALDILAR

1 yıllık evli olduğu öğrenilen Özkan’ın tedavi sırasında hamile olduğu, 7 aylık bebeğinin ise yapılan ameliyatla alınarak kuvöze alındığı öğrenildi.

 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ya çok acı :(( inşallah bebek yaşar.. Ciğerlerinize iyi bakın, sigara içmeyin, hava kirliliği, pandemiye karşı ciğeri çok sağlam tutmak lazimki risk düşsün
    Cevapla
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun inşaellah
    Cevapla
  • Mustafa gll 3 yıl önce Şikayet Et
    zatureden kimse ölmez heralde, yine korona etkisi
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim eşimde hamile idi ve virüse yakalandı kovid için ilaç veremiyorlardı ve bir Dr eşime zatüre yi engelleyici hamilelerinde kullanabileceği ilaç verdi ve şükür zatüre yi atlattı ve geçen hafta doğum yaptı şükür. Pandemi doktorlarının bunu bilmeleri gerek. Yaşayarak öğreniyoruz ve çok acı tecrübeler ediniyoruz. Demek istediğim hamilelerde doğrudan zatürreye yönelik tedavi uygulanabilir yaşadık ve öğrendik.
    Cevapla
  • Yakup Mil 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronanın ilerlemesiyle Zatürre oluyor ve böyle 23 yaşındaki genç birini bile hayattan koparabiliyor, bu hastalığa karşı çok daha dikkatli ve tedbirli olmak zorundayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.