Denizli

Denizli’de akılalmaz olay! Önce laf attılar sonra bıçakla saldırdılar

10:27 02 Haziran 2021
Denizli’de akılalmaz olay! Önce laf attılar sonra bıçakla saldırdılar

Denizli’de evlerine girecekleri sırada 3 arkadaşla, kalabalık bir grup arasında sözlü tartışma çıktı. Daha sonra tartışma yerini bıçaklı kavgaya bırakınca 2 kişi yaralandı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; evlerine girmek üzere olan 3 arkadaş, o sırada yoldan geçen kalabalık grubun kendilerine sözlü sataşmasına karşılık verdi. Daha sonra gençlerin sözlü tartışması küfürleşmeye dönüştü. 3 arkadaşa bıçakla saldıran kalabalık grup 2 arkadaşı yaraladı. Güvenlik görevlisinin müdahalesi ile kavga ayrılırken ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki arkadaşı bıçaklayan grup ise ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Ali Eren Erman ve Burak Aziz Özlü’nün bacak ve kollarından bıçaklarla yaralandıkları belirlenirken diğer arkadaşları ise olayı yara almadan atlattı. Polis ekipleri ise çevrede olaya karışan kişileri arama çalışması başlattı. Siteye ait güvenlik kamerasında ise o anlar saniye saniye kaydedildi. Hastaneye kaldırılan iki arkadaşın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.