Denizli

Denizli’de dehşet! Düğünde çıkan tartışma kanlı bitti

10:27 05 Temmuz 2021 2 Yorum Var
Denizli’de dehşet! Düğünde çıkan tartışma kanlı bitti

Denizli’de mahalle arasında gerçekleşen düğünde Erdoğan E. Ve Rahmi Çoban (30) arasında çıkan tartışma can aldı. Erdoğan E. otomobilden aldığı tüfekle Çoban’a ateş açtıktan sonra kaçarak uzaklaştı.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Hasköy Mahallesinde meydana geldi. Mahalle arasında düzenlenen düğünde alkol alan Erdoğan E. (27) ile Rahmi Çoban arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Erdoğan E. otomobilinden getirdiği ruhsatsız tüfekle çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Rahmi Doğan’a ateş açtı. Boğazına saçmaların isabet ettiği Rahmi Çoban yere yığıldı. Cinayet zanlısı Erdoğan E. ise olayın ardından otomobiliyle kaçtı.

ÇOBAN MÜDDEHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yaşanan kavga nedeniyle düğün sona ererken, çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi tarafından ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesine kaldırılan Rahmi Çoban, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Çoban’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kaçan şüpheli Erdoğan E.’nin yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • d bakir 2 yıl önce Şikayet Et
    idam şart işte bu insanlara ceza evinde besliyoruz nr gerek var idam edin bitsin
    Cevapla
  • can can 2 yıl önce Şikayet Et
    bir anlik ofke insanin hayatini karartir o sebeble ofkelendinmi kacacaksin isterse korkak sansinlar yada desinler ..en iyisi ofkekelenirsen kacmak...ailede bassagligi dilerim
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.