Denizli

Denizli’de ceza almaktan 80 çocuğun yüzünü güldürerek kurtuldu

17:40 12 Ocak 2022 7 Yorum Var
Denizli’de ceza almaktan 80 çocuğun yüzünü güldürerek kurtuldu

Denizli’de otomobilinin kontrolünü kaybederek 3 kişinin yaralanmasına sebep olan Ahmet Sarıdemir, yaraladığı 3 kişiyle uzlaşma yoluna giderek, 80 çocuğa ayakkabı, mont hediye edip, 100 fidan bağışı yaparak, ceza almaktan kurtuldu.

Kaza, geçen yıl ağustos ayında Hallaçlar Mahallesi, 3003 Sokak'ta meydana geldi. Başkarcı Mahallesi'nden Adalet Mahallesi yönüne giden Ahmet Sarıdemir, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, refüjü aşıp, karşı şeride geçerek yol kenarındaki restoranın bahçesine daldı. Restoranda yemek yiyen Bensu Kaska, Prof. Dr. Yakup Kaska ve Doç. Dr. Arzu Kaska yaralandı. 3 yaralı hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

BAĞIŞ YAPMASI KONUSUNDA UZLAŞILDI

Kazanın ardından Ahmet Sarıdemir hakkında, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan soruşturma başlatıldı. Savcılık, soruşturma dosyasını uzlaştırmaya yönlendirdi. Olayın tarafı Bensu Kaska, Prof. Dr. Yakup Kaska ve Doç. Dr. Arzu Kaska, sürücü Sarıdemir ile bağış yapması ve ilk yardım alması konusunda uzlaştı. Kaska ailesinin talebiyle Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu'nda okul idaresinin belirlediği 80 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yapması, 100 fidan bağışında bulunması ve Kızılay'dan ilk yardım eğitimi alması istenen Sarıdemir, teklifi kabul edip şartları yerine getirince ceza almaktan kurtuldu. Sürücü Sarıdemir tarafından alınan ayakkabı ve montlar, Prof. Dr. Yakup Kasa ve ailesi tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • M. Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence harika bir yöntem..
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemde olumlu şeyler de oluyormuş demek,moralim düzeldi kısa zamanlı da olsa..!
    Cevapla
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Takdire şayan..!Sayın hocalarımız siz ve sizin gibi örnek vatandaşlarımızın olması bizim ve insanlık adına gurur kaynağı..!
    Cevapla
  • Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ceza mahkemesi uzlaştırma iyi olmuş insanlık iste buna denir
    Cevapla
  • aysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir ceza olmuş bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.