Denizli

Denizli’de günlerce takip edip pusu kurarak öldürmüştü, tutuklandı

11:14 04 Mart 2022 4 Yorum Var
Denizli’de günlerce takip edip pusu kurarak öldürmüştü, tutuklandı

Denizli’de günlerce takip ettiği husumetlisine kurduğu pusuyla kurşun yağdıran zanlı yakalandı. Başından ve göğsünden kurşunların hedefi olan genç adam yaşamını yitirirken katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan Ökkeş İlhan Kılıç’ı (28) günlerce takip eden Can D. (30), her gün geçtiği yola pusu kurdu. Kılıç geldiği esnada belinden tabancasını çıkaran Can D., sokak ortasında husumetlisine 5 el ateş açtıktan sonra yaya olarak kaçmaya başladı. Başından ve göğsünden isabet eden kurşunlarla ağır yaralanarak kanlar içinde yere yığılan Kılıç’ı gören esnaf Ahmet Demir, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri nabzı zayıf atan Kılıç'ı kalp masajı yaparak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Sokak ortasında kurşunların hedefi olan Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Denizli’de günlerce takip ettiği husumetlisine kurşun yağdırdı

KAÇAN ZANLIYI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarını gerçekleştirirken, etrafta boş kovan ve sopa ele geçirildi. Çevrede geniş önlemler alan polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan Can D.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Kurşunların isabet ettiği park halindeki 20 FU 805 plakalı otomobil ise incelenmek üzere otoparka çekildi.

Denizli’de günlerce takip ettiği husumetlisine kurşun yağdırdı

“HEMEN AMBULANSI ARADIM”

Olayın görgü tanığı olan ve görevlileri arayan Ahmet Demir, yaşananları, “Ben içeride çalışıyordum, silah sesi duyuncaya kadar dışarıya çıktım. Direk sağa döndüğümde vurulan şahıs sırtı arabaya dayanmış vaziyette birkaç tane mermi girdiğini bir tanesinin ise kafasından girdiğini gördüm. Hemen ambulansı aradım 112’yi, ondan sonra sağlık ekipleri ve polisler geldi. Sağlık ekipleri nabzına baktığında çok hafif nabız atıyordu. Ambulansa bindiler götürdüler” şeklinde anlattı.

Denizli’de günlerce takip ettiği husumetlisine kurşun yağdırdı

TUTUKLANDI

Yapılan çalışmaların ardından Can D., bir gün sonra yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Can D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Can D.’nin Kılıç’ı hırsızlık yaptığı gerekçeyle ihbar ettiği ve bundan kaynaklı çıkan tartışma sonucu öldürdüğü ortaya çıktı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde öldürülsün...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    3 gun mu desem 5 gun mu desem cıkar
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Can'ın canını almayan devlet yıkılsın. Aksi takdirde yazıklar olsun bu devlette adalet var diyene.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    sana hakaret etmeye bile yazık olur
    İlk beğenen sen ol
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kisasa kisasta sizin icin hayat vardir der... Adami infaz etmez 20 sene beslersen cikincada baba olursa herkes der 20 sene disimi sıkayim diye ...
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    yayınlanan o kadar diziyle adam vurmanın kabadayılık yapmanın reklamı yapıldı ki, memlekette herkes polat alemdar oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.