Denizli

Fırından aldığı ekmekleri eve götüren yaşlı adamın acı ölümü

12:31 20 Temmuz 2022 6 Yorum Var
Fırından aldığı ekmekleri eve götüren yaşlı adamın acı ölümü

Denizli’nin Honaz ilçesinde fırından aldığı ekmeklerle evine dönen bisikletli yaşlı adam, kendisine çarpan otomobilin altında sürüklenerek hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saat 08.30 sıralarında Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede yaşayan 55 yaşındaki Orhan Atmaca, bakkaldan 1 liraya daha ucuz satış yapan fırından ekmek almak için bisikletiyle yola çıktı. Yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan fırından aldığı 7 adet ekmekle geri dönen Orhan Atmaca, evine ulaşmak için Ankara-Denizli karayolunda karşıdan karşıya geçmek istedi. Bir kilometre ilerideki trafik ışıklarını kullanmayı tercih etmeyen Orhan Armaca, bisikletini eline alarak yolun karşına geçmeye çalıştı.

Çarpmanın etkisiyle 100 metre sürüklendi

Bu sırada Kocabaş Mahallesi’nden organize sanayi bölgesindeki işine gitmek üzere arkadaşıyla birlikte yola çıkan Ö.Ç. (28) idaresindeki 20 LM 268 plakalı otomobil, elindeki bisikletle yolu yarılayan Orhan Atmaca’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre sürüklenen yaşlı adam, sağlık ekiplerinin yaşamda tutabilmek için verdikleri tüm mücadeleye rağmen feci şekilde hayatını kaybetti.

Kazada Orhan Atmaca’nın evine götürmek üzere fırından aldığı ekmekler ve bisikleti yola savruldu. Acı haberi alır almaz olay yerine gelen Atmaca’nın oğulları, babalarının cansız bedeni başında gözyaşı döktü. Hayatını kaybeden yaşlı adamın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Kazaya karışan sürücü Ö.Ç., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • MustafA 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir hız vardı ki 100mt sürüklemiş? Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin Rabb'im
    Cevapla
  • MAHMUT 1 yıl önce Şikayet Et
    55 yaşlı mı?
    Cevapla
  • İbrahim KURU 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut Bey Bende Aynı Şeyi Düşünüyorum..Bizler Yaslimiyiz...Yüce Mevlam Rahmet Eylesin
    İlk beğenen sen ol
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda buna mı takıldın
    İlk beğenen sen ol
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çüş 55 yaş yaşlı mı 52 yaşındayım 100 şınav çekerim haber verirken biraz saygı Allah Rahmet etsin ecel gelmiş lakin galmemisler dikkat etsin ışıklar varken riske girilmez Allah'ım ailesine Sabır versin
    Cevapla
  • ARZU 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölen kişiye ALLAH rahmet eylesin bende 52 yaşındayım ama maalesef 50 yaşından sonra yaşlı oluyormuş 70 yaşından sonra ihtiyar oluyormusuz
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede maalesef işverenler, mesleğinde yetenekli tecrubeli liyakat sahibi insanları yaşından dolayı ise almıyor. Halbuki bu yetenekli ve tecrübeli insanlar hem genç iscileri eğitip yol gösterecek hem üretimin artmasına aynı zamanda ekonomiye katkısı olacaktır. İş kanununun 5.maddesi bu konuda gerekli tanımlama ve uyarıları yapmış lakin bu madde işverenlerce pek dikkate alınmıyor.
    Cevapla
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabii sehir icinde otoban sonsürat hiz Karayollari yol emniyetine el atsa emniyetli yol insaasi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.