Denizli

Tarlayı sulamak isteyen abi kardeşin kahreden ölümü

11:53 18 Temmuz 2023 5 Yorum Var
Tarlayı sulamak isteyen abi kardeşin kahreden ölümü

Denizli’de tarlalarını sulamak için su kuyusuna inen abi ve ona yardıma giden kardeşi metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, Sarayköy ilçesine bağlı Tırkaz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ali Sert (54) ve Mustafa Sert (61) eşleriyle birlikte Kargılı Boğazı mevkiinde bulunan tarlalarına gitti. Ardından Mustafa Sert, diğerleri çalışırken tarlayı sulamak için su kuyusunu açmaya indi. Bu esnada çıkan metan gazı nedeniyle Mustafa Sert zehirlenerek yere yığıldı. Abisinden haber alamayan kardeşi Ali Sert’te kuyuya doğru gittiğinde karşılaştığı manzara sonrası aşağıya indi ve oda zehirlendi.

Kuyuya ilk inen abi olay yerinde öldü

Dakikalar sonra olay yerine giden eşleri, kocalarını hareketsiz yatarken görmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri, gerekli tedbirleri aldıktan sonra indiği su kuyusunda abi Mustafa Sert’in hayatını kaybettiğini belirledi, kardeşi Ali Sert’i ise Servergazi Hastanesine kaldırdı. Bölgeyi geniş abluka altına alan jandarma ekiplerinin detaylı çalışması sonrası abinin cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

Hastaneden de acı haber geldi

Aile yakınlarının sinir krizi geçirdiği olay yerine giriş çıkışlar yasaklandı. Acı olayın ardından hastaneye kaldırılan kardeş Ali Sert’ten de kötü haber geldi. Sert’te hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    rabbim kalanlara sabır versin lalah rahmet eylesin zor durum
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hikaye 9 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • afy 9 ay önce Şikayet Et
    çok derin olmasa bile kuyu ve çukur yerlerde sonradan da metan gazı birikmesi olabilir. her zaman dikkatli olmak gerekir. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Analiz 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ASLI 9 ay önce Şikayet Et
    İnsan sevdiğini öyle yerde cansız görünce kendi canını hiçe sayıyor işte Allah kalanlara sabır vefat edenlere rahmet eylesin
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.