Denizli

450 ceviz ağacını bir gecede katlettiler

10:11 27 Şubat 2024 100 Yorum Var
450 ceviz ağacını bir gecede katlettiler

Denizli Acıpayam'a bağlı Benlik Mahallesi’nde 13 bin 500 metrekare tarla içinde dikili 10 yaşındaki 450 adet ceviz ağacı gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi.


Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ağaç katliamı yaşandı. İlçeye bağlı Benlik Mahallesi’nde M.Y.’ye ait 13 bin 500 metrekare tarla içinde dikili 10 yaşındaki 450 adet ceviz ağacı, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi. Ceviz ağacı katliamını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Mahallede yaşanan ceviz ağacı katliamının çok üzücü olduğuna dikkat çeken Turan Güngör, “Benlik Mahallemizde çiftçimiz M.Y’ye ait 10 yaşındaki 450 adet ceviz ağacı gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahra veya nacak kullanılarak katledilmiş. Çiftçimizin 10 yıllık emeği yaptığı masrafı boşa gitti. Şeref, şerefsizlik, onur, duruş okullar bitirerek öğrenilmez karakterden gelir. Hain adam her zaman her yerde aynıdır. Hinliğini mutlaka yapar. Bu hainlik yıllarca konuşulacak, seni kimse unutmaz. Ceviz katliamına neden olan kişi veya kişiler bence hayatının en büyük hatasını yaptı. Göstere göstere ağaç katliamına jandarmamız el koydu. Kısa sürede de bu olay çözülecektir. Bunu yapanlarda çok büyük ceza alırlar. Bu yapılan ceviz bahçesi katliamını şiddetle kınıyoruz. Benlik Mahallemizdeki mağdur ceviz ağacı bahçesi sahibi çiftçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.



YORUMLAR

100 Yorum Var
  • ismet TUNÇBİLEK 1 ay önce Şikayet Et
    en ağır CEZA verilmelidir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yılmaz küçük 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kişi ve kişiler insan olmaz insanlıkla alakası yok o kişi ve kişiler bir gün Allah cezasını verir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın
    Cevapla
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    O tarla ile ilgili anlaşmazlıgı olan biri olabilir.
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tarlanın sahibi kimse ona düşman olanlar tarafından yapılmış olabilir. Çok yazık olmuş o ağaçlar kolay yetişmiyor nihayetinde.
    Cevapla
  • X x 1 ay önce Şikayet Et
    Acaba yeni kesildiyse tekrar tutturulabilir mı oraya acaba ? Bunları kurtarmanın yolu var mı ?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.