Denizli

Denizli'de 12 yaşındaki çocuk 6 gündür kayıp

17:12 08 Ekim 2025 5 Yorum Var
Denizli'de 12 yaşındaki çocuk 6 gündür kayıp

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen Efna Akgül'den (12) 6 gündür kayıp.

Alınan bilgiye göre, Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi Merkez Orta Okulu öğrencisi olan Efna Akgül, 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra, evine geri dönmedi. 

Anne babalar dikkat! 3 yaşındaki çocuğun boğazından çıkarıldı: Tam 19 taneAnne babalar dikkat! 3 yaşındaki çocuğun boğazından çıkarıldı: Tam 19 tane

Şanlıurfa'da 4 yaşındaki çocuk oyun oynarken dehşeti yaşadı!Şanlıurfa'da 4 yaşındaki çocuk oyun oynarken dehşeti yaşadı!

12 yaşındaki Efna Akgül.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI 

  • Okul çıkış saatinin geçmesine rağmen eve gelmeyen kızlarını merak eden aile durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

  • İhbar üzerine 12 yaşındaki Efna için arama çalışmaları başlatıldı.

  • Polis ekipleri tarafından okul ve çevresindeki güvenlik kameraları incelendi.

6 GÜNDÜR KAYIP

Polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde aranan Efna Akgül'ün bulunması için çalışmalar 6'ncı günde devam ediyor. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Haberci 1 ay önce Şikayet Et
    Çocuğumuz sağ salim ailesine kavuşturuldu. Emniyet mensuplarımızı gayretlerinden dolayı tebrik eder ve kendilerine teşekkürlerimiz sunarız.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adak 1 ay önce Şikayet Et
    Veriler isimli kişiye cevap: Ne demek sana kaç lazım...Ne kadar terbiyesiz bir cümle.. zafer gülten isimli kişi çocuğumuzun ergenlik çağında olduğunu belirtmek istiyor. Bu çağda bulunan ergenlerin aklı bir karış havada olur. Bir şey yaparken sonuçlarını düşünmezler.. Arkadaş Kızımızı bulmak için bir öneri getirmiş. Keşke sizde bulunması yönünde bir öneri sunsaydınız.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 1 ay önce Şikayet Et
    kız yaşından baya bir büyük gösteriyor,yani erken ergenliğe girmiş bir genç irisi,sanırım 1 erkek arkadaş bulmuş,onun evinde gizleniyordur.o semtteki bütün kamera kayıtları taranmalı,o zaman belki kimle konuştuğu,nerde olduğu çıkar.
    Cevapla
  • Veriler 1 ay önce Şikayet Et
    12 yaşındaki kız 15 gösteriyorsa taciz edilebilir ve kaçırılabilir mi yani? Sana kaç lazım? Kızlarımız kaç yaşında göstersin? 12 yaşından büyük gösterenler ayrı sınıflara alınsın mı?
  • BOZ 1 ay önce Şikayet Et
    Güvenlik güçleri daha dikatlı ve okuların etrafına kameralar coğaltmaları gerekir ve cıkış zamnında okameralar da titizlikle takip etmeleri gerekiyor bu cocuğun günahıda oradaki emtet teşkilatının boynundadır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • aaa 1 ay önce Şikayet Et
    en kisa zamanda sag salim bulunur InshaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.