Diyarbakır

Genel seçimlere doğru

17:38 15 Ekim 2015
Genel seçimlere doğru

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve AK Parti Mardin Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Kızıltepe ve Derik ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve AK Parti Mardin Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Kızıltepe ve Derik ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu.

Mardinli İşadamı Süleyman Bölünmez'in de katıldığı seçim çalışmalarında esnaf ziyaretleri yapıldı.

Daha sonra AK Parti Derik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Dündar, burada yaptığı konuşmada Ankara’da terör örgütleri tarafından haince patlatılan bombalar sonucu yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilediklerini belirtti.

Türkiye'nin kaos ortamına sokmaya çalışan şer odaklarının, her türlü tahribi ve vahşeti vicdanları sızlamadan yaptığını kaydeden Dündar, "Dış odaklı güçler tarafından desteklenen bu saldırılar tamamen ülkemizi karıştırmaya ve AK Parti’nin 14 yıllık iktidarını yok etmeye yönelik operasyonlardır. Çünkü, onlarda çok iyi biliyorlar ki patlatılan her bomba AK Parti aleyhine olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yapılan her saldırıdan sonra hükümeti sorumlu tutmaya çalışarak algı operasyonu yürütüldüğünü söyleyen Dündar, şunları aktardı:

"AK, Parti vatandaşının bir kılına bile zarar vermeye kalkışan her kim olursa olsun karşısında olmuş ve ona haddini fazlasıyla bildirmiştir. Sizlerden ricam çalışmalarınızı büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirmenizdir. AK Parti’nin 14 yıldır bu ülkeye kazandırdıklarını her vatandaşımıza anlatalım. 1 Kasım Seçim Beyannamesinde yer alan konuları öncelikle kendimiz okuyup kavradıktan sonra halka tek tek izah edelim. Bu ülkeye geçmişte olduğu gibi bugünde sahip çıkabilecek tek partinin AK Parti olduğunu aşılayalım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.