Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

16:22 17 Ekim 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamladı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Futbol Şube Sorumlu Ekrem Yeşil, Tarsus İdman Yurdu karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Yeşil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda sakat olan Rahman’ın dışında hiçbir eksiklerinin bulunmadığını belirtti.

Tarsus İdman Yurdu maçını kazanarak iç saha başarılarına kaldıkları yerden devam etmek istediklerini ifade eden Yeşil, sağduyulu tüm taraftarları da bu önemli karşılaşmaya beklediklerini kaydetti.

Yeşil, şöyle dedi:

"Önemli bir maça daha ev sahipliği yapacağız. Kendi sahasında puan kaybetmeye tahammülü olmayan bir takımız. Bu nedenle Tarsus İdman Yurdu maçını mutlaka kayıpsız atlatmak istiyoruz."

İnegölspor ile yaptıkları son iç saha maçında bazı taraftarların takımlarına zarar veren davranışlarda bulunduğunu belirten Yeşil, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Takımına ve kentine zarar veren taraftarları maçlarımızda görmek istemiyoruz. Sağduyulu taraftarlarımızın da böyle davranışlar sergileyen kişileri uyarmalarını, hatta tribünlerden uzaklaştırmalarını bekliyoruz. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’ne seven ve bu kentte değer veren insanlar, ard niyetli olmaz.”

Yeşil, sahaya atılan her bir maddenin ve kötü bir sloganın Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’ne büyük maddi kayıplar sağladığını sözlerine ekledi.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.