Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

13:54 21 Ekim 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 24 Ekim Cumartesi günü Manisaspor ile deplasmanda yapacağı maça kilitlendi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 24 Ekim Cumartesi günü Manisaspor ile deplasmanda yapacağı maça kilitlendi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, hedeflerinin Manisaspor karşısında iyi bir sonuç elde edip, deplasman maçlarındaki başarısızlıklarına son vermek olduğunu söyledi.

Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, Manisaspor’un güçlü bir takım olduğunu ve kendileri gibi zirve yarışı verdiğini belirtti.   

Deplasmanda yapacakları bu maçın bir hayli zorlu geçeceğini vurgulayan Küçükbayrak, "Bu karşılaşma sandığımızdan da zor geçecek. Şampiyonluk hesapları yapan iki takımın karşı karşıya geleceği maçta büyük bir mücadele ortaya koyacak. Az hata yapanın başarılı olacağı maçtan elimizden gelenin en iyisini yapıp bu sezonki deplasman maçlarındaki başarısızlığımıza son vermek istiyoruz" dedi.

Diyarbakır’da yaptıkları hazırlıkların güzel ve moralli geçtiğini belirten Küçükbayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Manisaspor maçının hazırlıklarını büyük bir moral içinde sürdürüyoruz. Futbolcularımız idmanlarda oldukça başarılı performans sergiliyorlar. Bu da beni bir hayli mutlu ediyor. Çalışmalarımız Cuma gününe kadar devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.