Diyarbakır

Ziraat Türkiye Kupası

15:11 23 Ekim 2015
Ziraat Türkiye Kupası

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme maçında çok önemli bir rakiple eşleştiklerini belirtti.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme maçında çok önemli bir rakiple eşleştiklerini söyledi.

Edemen, yaptığı açıklamada, 3. eleme maçını komşu il Elazığ'ın takımı olan VARTAŞ Elazığspor ile yapacaklarını belirtti.

Hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı olmak olduğunu dile getiren Edemen, "VARTAŞ Elazığspor’la 3. eleme maçında karşılaşacak. Diyarbakır’da yapacağımız bu üçüncü eleme maçında başarılı olup gruplara kalmak istiyoruz. İlk hedefimiz gruplardır. Bunu mutlaka başarmak istiyoruz" dedi.

VARTAŞ Elazığspor’un çok güçlü ve başarılı bir ekip olduğunu ifade eden Edemen, konuşmasına şöyle devam etti:

"Öncelikle VARTAŞ Elazığspor’u Diyarbakır’da ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağımızı özellikle belirtmek istiyoruz. VARTAŞ Elazığspor mücadele ettiği PTT 1. Ligi’nde çok önemli sonuçlara imza atarak, liderlik koltuğunda bulunuyor. Oldukça başarılı bir çizgisi var. Bu nedenle Ziraat Türkiye Kupası maçımız bir hayli zorlu geçecek. Ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp, turu geçen taraf olmak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.