Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

16:00 28 Ekim 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 30 Ekim Cuma günü sahasında Ankara Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 30 Ekim Cuma günü sahasında Ankara Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, evlerinde yapacakları ligin en zor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, Ankara Demirspor’un güçlü be başarılı bir ekip olduğunu belirtti.

Rakiplerinin 14 puanla ligin ikinci sırasında yer aldığını ve kendi sahalarında yapacakları maçın dönüm niteliği taşıdığını dile getiren Küçükbayrak, "Sezonun en zor maçlarından birine daha ev sahipliği yapacağız. Bizim gibi şampiyonluğa oynayan Ankara Demirspor’u ağırlayacağız. Seyir zevki yüksek ve futbol kalitesi üst düzeyde olacağını düşündüğümüz bu maçta kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yağacağız" dedi.

İç saha maçlarında çok başarılı bir grafik çizdiklerini ve bunu Ankara Demirspor maçına da yansıtmak istediklerini belirten Küçükbayrak, şöyle konuştu:

"Şuana kadar kendi sahamızda maç kaybetmedik. Bir maç hariç oynadığımız tüm maçları galibiyetle tamamladık. Sadece İnegölspor maçını beraberlikle tamamladık. Ligde aldığımız 10 puanın tamamını kendi sahamızdaki maçlarımızda aldık. Yani iç sahada başarılı bir takımız. Bu nedenle Ankara Demirspor maçını da kayıpsız atlatmak istiyoruz."

Küçükbayrak, kendi tesislerinde sürdürdükleri hazırlıkların güzel ve sorunsuz bir şekilde geçtiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.