Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

15:50 29 Ekim 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Ankara Demirspor ile yarın kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Ankara Demirspor ile yarın kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Kendi sahalarında yapacakları maça kazanmak için çıkacaklarını belirten Küçükbayrak, hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu vurguladı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü olarak, tüm iç saha maçlarına kazanmak için çıktıklarını kaydeden Küçübayrak, "Evimizdeki maçlarda tek bir hedef belirliyoruz. O da kazanmaktır. Bunun dışında hiç bir sonuç aklımıza gelmiyor. Yarınki mücadelemiz de galibiyet için olacaktır" dedi.

İç saha maçlarında önemli sonuçlar aldıklarını ifade eden Küçübayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İnegölspor maçı hariç şuana kadar evimizde yaptığımız tüm müsabakaları kazandık. Elde ettiğimiz tüm puanları iç saha müsabakalarında elde ettik. Bu başarımızı Ankara Demirspor maçında da sürdürmeliyiz. En iyi futbolumuzu sahaya yansıtıp, kazanmalıyız. Futbolcularıma büyük görevler düşüyor. Onların tecrübelerini ortaya koyup, istediğimiz sonuca bizi ulaştıracaklarına yürekten inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.