Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

16:06 31 Ekim 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nde Ankara Demirspor beraberliğinin üzüntüsü yaşanıyor.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefi belirleyen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nde Ankara Demirspor beraberliğinin üzüntüsü yaşanıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, Ankara Demirspor karşısında arzuladıkları 3 puanı alamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Edemen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baştan sona iyi oynadıkları karşılaşmayı 90+9 dakikada yedikleri golle berabere tamamladıklarını belirtti.

Edemen, 2-1 önde oldukları karşılaşmada hakemin 5 dakika uzatma gösterdiğini ancak maçın uzatma bölümünden daha fazla maçın oynandığını kaydetti.

"90+9 dakikada Ankara Demirspor’un beraberlik golünü buldu" diyen Edemen, hakemin uzatma dakikalarını abarttığını ve haksız bir gol yemelerine neden olduğunu vurguladı.

Edemen, şöyle dedi:

"Ankara Demirspor’u elimizden kaçırdık. Galip geleceğimiz maçta 1 puan aldık. Şampiyonluk hesapları yapan bir takıma yakışmadı. Ama hakemin büyük hatası var. Bitmesi gereken maçı uzattıkça uzattı. Bu tablonun ortaya çıkmasında hakem hatasının büyük payı var. Beraberlik golünü atan rakip futbolcu tribüne dönerek çirkin hareketlerde bulundu. Hakem bunu görmesine rağmen hiç bir şey yapmadı. Ama kırmızı kartla bu oyuncunun cezalandırılması gerekiyordu. Maalesef hakem sadece izlemekle yetindi.”

- "Bu ülkenin ve bu kentin takımıyız"

Emniyet güçleriyle ilgili olarak iç saha maçlarında zorluklar yaşadıklarını ve bununla ilgili görüşmeler yapacaklarını belirten Edemen,  şunları kaydetti:

"Bizim iç saha maçlarımızda sorun olmuyor. Bu anlamda Türkiye’nin en centilmen takımıyız. Örnek davranışlarımız hem rakiplerimiz hem de Diyarbakır’a gelen hakemler tarafından iyi biliniyor. Buna rağmen kendi sahamızda zaman zaman zorluklar yaşıyoruz. Buraya gelen takımlar yoğun bir koruma altında maçın oynandığı alana geliyorlar. Rakip takım yöneticileri ve futbolcuları da bunu farklı kullanıyor. Ankara Demirspor maçında da böyle bir olay yaşadık. Rakip takım oyuncuları hem bize hem de futbolcularımıza hakaret ediyor. Emniyet rakip takım kadar bizim kulübü de koruyup kollamalı ve eşit davranmalı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.