Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

14:37 12 Kasım 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, son haftalarda önemli sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, son haftalarda önemli sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, son 3 deplasman maçından 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladıklarını belirtti.

Elde edilen sonuçlarla ligde iddialı duruma geldiklerini ancak, gerekli desteği görmediklerini dile getiren Küçükbayrak, şöyle konuştu:

"Önemli sonuçlar alarak ligde iddialı duruma geldik. Son üç deplasman maçından 7 puan çıkararak dış saha başarısızlığımıza da son verdik. Şuan ki konumumuz iyi ama daha da iyi olmak istiyoruz. Bunun için destek istiyoruz. Çünkü yeterince destek ve ilgi görmüyoruz. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü bu kentin ortak değeridir. Herkesin bu ortak değere gerçek anlamda sahip çıkmalı ve yanında olmalı. 7’den 70 herkesi bu takımın yanında görmek istiyoruz. Başarı için bu şarttır. Lütfen bu takıma gönül birliğiyle sahip çıkalım."

Küçkbayrak, taraftarların desteğinin çok önemli ve taraftarın itici bir güç olduğunu kaydetti.

Taraftar desteği istediklerini ve maça gelen taraftarlardan takımlarına centilmence destek vermelerini beklediklerini ifade eden Teknik Direktör Küçükbayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zarar verecek davranışlardan kaçınmalarını bekliyoruz. İç saha maçlarında bir-iki yanlış davranışın faturası nedeniyle kulübümüze para cezası geldi. Bu nedenle maçımıza gelen taraftarlarımızın, takımlarına zarar vermeden destek vermelidirler."

Küçükbayrak, son üç deplasman maçında önemli sonuçlara imza atan futbolcularını yürekten kutladığını belirterek, 15 Kasım Pazar günü Tuzlaspor ile kendi sahalarında yapacakları maça kilitlendiklerini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.