Diyarbakır

Genel seçimin ardından

18:26 16 Kasım 2015
Genel seçimin ardından

 AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar, Sur ve Bağlar ilçelerindeki parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Bal ile Akar, beraberlerindeki partililerle, merkez Bağlar ve Sur ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti.

Akar, partisinin Sur ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, sandıktan çıkan sonuca saygı duyduklarını belirterek, partilerinin Türkiye ve halkı yararına olan çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Seçimde Diyarbakır halkının kendilerine büyük destek verdiğini aktaran Akar, "AK Parti 1 Kasım seçimlerindeki başarısıyla bir hizmet kapısını daha aralamıştır" şeklinde konuştu.

 Halkın desteği ile birinci parti geldiklerini ve tek başına iktidar olabilecek bir oy oranı ile seçimlerden başarıyla çıktıklarını ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"1 Kasım sonucunun ortaya çıkmasında emeği geçen başta ailem, il teşkilatıma, kadın ve gençlik kollarıma, ilçe başkanlarıma, mahalle başkanlarıma, seçim koordinasyon merkezi ekibine, sandık müşahitlerine, gecesini gündüzüne katan milletvekili adaylarımıza, partimizin önceki il başkanlarına ve milletvekillerine teşekkürü bir borç biliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.