Diyarbakır

Diyarbakır’da dostluk maçı

10:04 22 Kasım 2015
Diyarbakır’da dostluk maçı

Diyarbakır Masterler Derneği ile Diyarbakır Valilik Karması arasında dostluk maçı oynandı.

Diyarbakır Atatürk Stadyumundaki karşılaşma öncesinde Diyarbakır Masterler Derneği  Başkanı Veysi Akar, Diyarbakır Vali Yardımcı Mimar Sinan Batmaz'a çiçek verdi.

Eski futbol hakemlerinden Hüseyin Han'ın yönettiği karşılaşmayı Diyarbakır Valilik Karması 1-0 kazandı. 

Vali Yardımcısı Batmaz, Diyarbakır'da daha önce futbol oynamış ve aktif futbol hayatını noktalamış sporcularla bir araya gelerek dostluk maçı yaptıklarını, karşılaşmanın oldukça heyecanlı geçtiğini belirtti.

Batmaz, şöyle dedi:

"Bir araya gelerek hem spor yapıyoruz hem de eğlenmeye çalışıyoruz. Bugün de Diyarbakır Masterler Derneği ile güzel geçen bir maçta karşılaştık. Bu güzel etkinlikte bizleri bir araya getiren Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar'a teşekkür ediyorum."

Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar da yaptığı açıklamada, yaş ortalaması 44 olan bir ekiple sahadaki yerlerini aldıklarını söyledi.

Masterlerin amacına uygun bir takımla mücadele ettiklerini belirten Akar, "Hazırlık maçları oynayarak takımımızı yurt içi ve yurt dışında katılacağımız turnuvalara hazırlıyoruz. Bu amaçla Valilik Karmasıyla dostluk maçında bir araya geldik. Kazanmaktan çok dostluğun ön planda olduğu bu maçta forma giyen herkesi kutluyorum" dedi.

Akar, Valilik Karması'na çok iyi ve centilmence mücadele ettikleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.