Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

16:00 27 Kasım 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 14. hafta mücadelesinde yarın Fatih Karagümrü ile karşılaşacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftaların en başarılı takımları arasında yer alan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 14. hafta mücadelesinde yarın Fatih Karagümrü ile karşılaşacak.

Ligin 13 haftalık bölümünü 22 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve şampiyonluk yarışında umutlarını iyice artıran yeşil kırmızılı ekip, yarınki mücadele de galibiyetle ayrılıp, çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Son iki haftada elde ettiği 1 galibiyet ve 1 beraberlikle puan cetvelinde 3. sıraya yükselen 22 puanlı Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 19 puanlı 8. sıradaki Fatih Karagümrük'ü yenerek, zirveye yaklaşmak istiyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, cezalı Caner Erdoğan’ın forma giymeyeceği karşılaşamaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Küçükbayrak, son haftalarda önemli sonuçlara imza attıklarını ve bunu Fatih Karagümrük maçında da sürdürmeyi planladıklarını belirtti.

Küçükbayrak, şöyle dedi:

"Önemli bir maça daha ev sahipliği yapacağız. Ligin kaliteli takımları arasında yer alan Fatih Karagümrük’ü konuk edeceğiz. Bu maçta istediğimiz 3 puanı alıp, son haftalardaki çıkışımızı devam etmeyi hedefliyoruz."

Tüm taraftarları Fatih Karagümrük maçına davet eden Küçükbayrak, desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Küçükbayrak, "Fatih Karagümrük maçını dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği bizleri olumlu yönden etkileyecektir. Bu nedenle taraftarlarımız mutlaka yanımızda olsunlar” şeklinde konuştu.

Seyrantepe Spor Tesisleri’ndeki Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Stadyumu'nda saat 13:00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Seser Tuna yönetecek. Emre Bolel ve Hidayet Zeybek’in yardımcı hakem olarak görev yapacağı karşılaşmaya Serdar Sözlevi ise dördüncü hakem olarak sahaya çıkacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.