Diyarbakır

Ziraat Türkiye Kupası

13:40 08 Aralık 2015
Ziraat Türkiye Kupası

Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, "Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmamız tesadüf değil. Gruptan çıkma şansımız rakiplerimiz kadar fazla" dedi.

Küçükbayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nda da iddialı olduklarını söyledi.

Eşleşmelerde A Grubuna girdiklerini ve bu grupta iyi takımlarla eşleştiklerini aktaran Küçükbayrak, gruptan çıkma şanslarının her takımla eşit olduğunu kaydetti.

Küçükbayrak, şöyle konuştu:

"Medipol Başakşehir, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor ile aynı grupta yer alıyoruz. Bu rakiplerimiz iyi ve güçlü takımlar ama biz de iyi ve güçlü bir ekibiz. Ligde elde ettiğimiz başarılar ve Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmamız tesadüf değil. Gruptan çıkma şansımız rakiplerimiz kadar fazla. Ben hem rakiplerimizden memnunum hem de gruptan çıkma şansımızı çok yüksek görüyorum."

- "Her ligden rakip var"

Gruplarında her ligde mücadele eden takımların yer aldığını belirten Küçükbayrak, sonucu tahmin edilmesi çok zor maçlara imza atılacağını vurguladı.

Küçükbayrak, "Bizim yer aldığımız grupta Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve 2. Lig takımı bulunuyor. Türkiye liglerinin harmanlandığı bu grupta çok enteresan sonuçların alınacağını tahmin ediyorum. Bu grupta sürpriz takımların gruptan çıkacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Kulübün basın sözcüsü Nesih Aktepe ise bu sezon hem ligde şampiyon olmak hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplardan çıkmak istediklerini belirterek, "Bu nedenle işi sıkı tutuyoruz. Tüm rakiplerimizi yenecek güçteyiz" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldıklarını anımsatan Aktepe, Galatasaray ve Eskişehirspor gibi takımları yendiklerini ancak gruptan çıkamadıklarını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.