Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

15:28 09 Aralık 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, sahasında yapacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, sahasında yapacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, evlerinde yapacakları ilk yarının son maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Küçükbayrak, ligin ilk yarısının sona ermesine iki hafta kaldığını ve son iç saha maçlarını Ankaragücü ile yapacaklarını belirtti.

Sahalarındaki maçları kazanıp, ligdeki kötü gidişe son vermek istediklerini kaydeden Küçükbayrak, şöyle dedi:

"Ligin son iki maçını kaybettik. Bizim için kötü oldu. Bu yenilgileri telafi etmek ve tekrar ligin üst sıralarına ortak olmak istiyoruz. Bunun için ilk yarının son iki maçını kazanmak istiyoruz. Önce sahamızdaki ilk yarının son maçını daha sonra deplasmanda Aydınspor 1923 maçını kazanmak istiyoruz."

Ankaragücü ile yapacakları ilk yarının son iç saha maçında tüm taraftarları beklediklerini vurgulayan Küçükbayrak, amaçlarının Amed Sportif Faaliyetler sevdalılarına güzel vakit yaşatmak olduğunu ifade etti.

Ankaragücü karşısında futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtacaklarını kaydeden Küçükbayrak, "Bu karşılaşmada en iyi futbolumuzu sahaya yansıtacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Bunu yaparken de oyunu çirkinleştirmeyeceğiz. Futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.