Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

17:06 18 Aralık 2015
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler, Aydınspor 1923 ile deplasmanda yapacağı ilk yarının son maçını kazanmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Aydınspor 1923 ile deplasmanda yapacağı ilk yarının son maçını kazanmak istiyor.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, kupada elde ettikleri başarıyı ligin son maçına da yansıtmak istediklerini söyledi.

Küçükbayrak, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’nun ilk maçında Bandırmaspor’u deplasmanda mağlup ettiklerini, ligde Aydınspor 1923’ü de mağlup edip çifte mutluluk yaşamak istediklerini belirtti.

Küçükbayrak, "Aydınspor 1923 ile hafta sonunda ilk yarının son maçına çıkacağız. Deplasmanda yapacağı maçta iyi bir sonuç elde edip ligdeki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı yarın yapacağım idmanla tamamlayacağız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına galibiyetle başlamalarının takımdaki morallerin artırdığını belirten Küçükbayrak, şöyle devam etti:

"Kupa zaferi morallerimizi artırdı. Futbolcularımız kendine geldi. Artık çok daha huzurlu ve mutluyuz. Bize destek veren ve her zaman yanımızda olan yönetici ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Amacımız bize inanlara layık olmaktır. Bunu başarmak için elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.