Diyarbakır

Futbol: Diyarbakır U15 Gençler Ligi

13:12 28 Aralık 2015
Futbol: Diyarbakır U15 Gençler Ligi

Amed Sportif Faaliyetler, il birinciliğini elde ederek bölge elemelerinde Diyarbakır'ı temsil etme hakkını kazandı

Diyarbakır U15 Gençler Futbol Ligi'ni, Amed Sportif Faaliyetler şampiyon olarak tamamladı.

Yeşil-kırmızılı ekip, ligin son play off maçında Ergani Gençlikspor'u 5-0 yenerek il birincisi olup Diyarbakır’ı bölge şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Kulübün altyapıdan sorumlu yöneticisi Adnan Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır başta olmak üzere bölgedeki pek çok yetenekli genci altyapılarında topladıklarını belirtti.

Bu çalışmanın semeresini almaya başladıklarını vurgulayan Zengin, şunları kaydetti:

"Birçok altyapı takımımız başarılı sonuçlar aldı. Bunlara U15 Takımımız da eklendi. Bu futbolcular geleceğin futbolcuları ve A takımımızın değişmez oyuncuları olacaktır. Geçen hafta sona eren Diyarbakır U17 Gençler Futbol Ligi'ni de şampiyon olarak kapatmıştık. Hedefimiz altyapı liglerinde Türkiye finallerine gitmek. Bu yıl Türkiye finallerine kalıp kupa elde etmek istiyoruz. Bu nedenle altyapıya büyük önem veriyoruz. Sporcularımızı ve teknik heyetimizin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz yerine getiriyoruz."

Zengin, altyapı oyuncularından Ferhat Aksu, Ahmet Demirkısan, Fırat Yakışır, Abdullah Bal, Kendal Yalçın ve Mehmet Ali Özdemir'in A Takım'ın Antalya'daki devre arası hazırlık kampına gönderileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.