Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

14:10 05 Ocak 2016
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler, devre arası çalışmalarını hazırlık maçı yapmadan geçirecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, devre arası çalışmalarını hazırlık maçı yapmadan geçirecek.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya’da hazırlık maçı yapmayacaklarını söyledi.

Teknik heyeti isteği doğrultusunda hazırlık maçı yapmamayı kararlaştırdıklarını belirten Yeşil, "Devre arası hazırlık kampımız Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları nedeniyle kısa olacak. Teknik heyetimiz de yoğun maç programları nedeniyle hazırlık maçları yapmamızı istedi. Sakatlık olma ihtimaline karşı böyle bir kararı bizde uygun gördük. Dolayısıyla Antalya’daki devre arası kampımızda hazırlık maçı yapılmayacak" diye konuştu.

Yeşil, Antalya’daki devre arası kampının 8 Ocakta tamamlanacağını ve Ziraat Türkiye Kupa A Grubu  müsabakası için Şanlıurfa’ya gideceklerini kaydetti.

Diyarbakır’a gelmeden Şanlıurfa’ya gideceklerini ve kupa mesaisine başlayacaklarına işaret eden Yeşil, şöyle konuştu:

"Ziraat Türkiye Kupasını önemsiyoruz. Ligde iyi durumdayız. İlk iki maçımızda 4 puan almıştık. Yakaladığımız avantajı korumak ve gruptan çıkmak için Şanlıurfaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Yeşil, transfer çalışmalarının devam ettiğini gündemlerinde olan bir forvet oyuncusuyla yönetici arkadaşlarının görüşmeler yaptığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.