Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

15:06 13 Şubat 2016
Spor Toto 2. Lig

Yeşil, ligin ikinci yarısında henüz galibiyet alamadıklarını ve bu nedenle İnegölspor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de İnegölspor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Amed Sportif Faaliyetler yöneticisi Ekrem Yeşil, İnegölspor ile yarın deplasmanda yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

İkinci yarıda oynadıkları iki maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, sadece 1 puan topladıklarını kaydeden Yeşil, "Artık ligde toparlanmalıyız. Biran önce iyi sonuçlar alıp, ligdeki hedefimize doğru ilerlemeliyiz. Aksi takdirde lig hedefimizden uzaklaşmış oluruz. İnegölspor müsabakası da bu anlamda bizim için büyük önem taşıyor. Yarınki karşılaşmaya da kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz ligin ilk yarısında sahamızda yenemediğimiz rakibimizden 3 puan almaktır" dedi.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak da İnegölspor maçı hazırlıklarını en iyi şekilde tamamladıklarını aktardı.

İnegölspor karşısında 3 puan alıp, ikinci yarıdaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade eden Küçükbayrak, şöyle dedi: "Ziraat Türkiye Kupası’nda yakaladığımız başarıyı maalesef ligde henüz yakalamış değiliz. Bu nedenle biran önce toparlanıp, ligde de iyi sonuçlar elde etmek istiyoruz. İnegölspor müsabakası bu nedenle bizim için dönüm niteliği taşıyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.