Diyarbakır

Serayı kaçak elektrikle ısıtıyorlarmış

16:25 18 Şubat 2016 1 Yorum Var
Serayı kaçak elektrikle ısıtıyorlarmış

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir seranın ısıtması için ayda 1 milyon lira tutarında kaçak elektrik kullanıldığı belirlendi.

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'den (DEDAŞ) yapılan açıklamada, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'taki abonelere kesintisiz ve kaliteli enerji verebilmek için kaçak enerji kullanımıyla mücadele yürütüldüğü vurgulandı.

Ekiplerin güvenlik güçleriyle Bismil ilçesindeki bir köyde bulunan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ait 30 dönümlük seraya baskın düzenlediği aktarılan açıklamada, serada 15 bin nüfuslu bir ilçeye yetecek şebeke gücüne sahip 3 kaçak elektrik trafosu bulunduğu bildirildi.

"Seranın gün boyu ısıtılabilmesi için ayda yaklaşık 1 milyon lira elektrik enerjisi harcandığı ve bu elektriğin tümünün kaçak yollarla tüketildiği ortaya çıktı" ifadesine yer verilen açıklamada, ilgili hakkında işlem başlatıldığı kaydedildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Halil İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu insanlarda hiçmi allah korkusu yok bunlar hangi dinden ya yazıklar olsun yahu bu sizin çoluk çocuğunuzdan çıkar ya başka birşeyler dicemde hadi neyse merak etmeyin bir gün allahızdan bulacaksınız 
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.