Diyarbakır

Spor Toto 3. Lig

14:28 08 Nisan 2016
Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.

Diyarbekirspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin hemen her yerinde yaşayan hemşehrileri ve taraftarları sayesinde gittikleri kentlerde deplasman havası yaşamadıkları belirtildi.

Bunun son örneğinin Manisa Büyükşehir Belediyesporla oynadıkları karşılaşmada yaşandığı ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

"Hafta içi olmasına rağmen takımımıza ayrılan tribünü dolduran taraftarlarımızın yoğun ilgisi ve sevgisi kadar, maçın başından sonuna kadar bölge halkımıza yakışır olgunluk ve centilmenlikte destek vermesi de bizi son derece mutlu etti. Büyük bir heyecan ve coşkuyla, Ege'nin bir çok kentinden gelerek takıma destek veren ve örnek bir duruş sergileyen saygıdeğer taraftarlarımıza ve yüreği memleket hasreti ile yanıp tutuşan hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Tek kelime ile iyi ki varsınız ve desteğiniz, yüreğiniz bizimledir diyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.