Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

17:20 22 Nisan 2016
Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, Profesyonel Futbolcu Disiplin Kurulu tarafından alınan kararın yanlış olduğunu, yalan suçlamalarla hazırlandığını iddia ettiği raporlarla 3 puanlarının gasp edildiğini iddia etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, Profesyonel Futbolcu Disiplin Kurulu taraftarlarının ideolojik tezahüratları nedeniyle aldığı 3 puan silinme kararına tepki gösterdi.

Keçiörengücü maçı için hazırlanan raporlarda yazılanların doğru olmadığını savunan ve yazılanların yazanlar tarafından ispatlanmasını istediklerini dile getiren Edemen, şöyle dedi:

"Keçiörengücü maçı oysa ki sezon boyunca oynadığımız en temiz ve en güzel maçlardan biriydi. Böylesi bir suçlama ile alınan karar hiç adil ve adaletli olmadı. Evet, maç içinde küfür oldu ama kesinlikle ideolojik bir söylem yapılmadı. Bu maçın görüntü kayıtlarının incelenmesi ve ideolojik slogan atılıp atılmadığını tespit edilmesini bekliyoruz. Aslından alınan bu karar tamamen ön yargı ile hazırlanmış ve hayata geçirilmiştir. Bu insanlar yüzünden sıkıntılar ve sorunlar oluyor."

Amed Sportif Faaliyetler'in bu ülkenin bir takımı olduğu ve başarısının engellenmeyeceğini vurgulayan Edemen, ikinci yarıda deplasmanda yaptıkları maçlara seyircilerinin de alınmadığını iddia etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.