Diyarbakır

Spor Toto 2. Lig

17:35 23 Nisan 2016
Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Profesyonel Futbolcu Disiplin Kurulu tarafından verilen 3 puan silme cezasını tahkime taşıdı.

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen yaptığı açıklamada, Profesyonel Futbolcu Disiplin Kurulu tarafından verilen karara itiraz ettiklerini söyledi.

Keçiörengücü maçında görevli olan temsilcilerin raporlarında yanlışların olduğunu ve bu yanlışlardan kaynaklı olarak kulüplerine ağır bir ceza verildiğini belirten Edemen, bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini savundu.

Edemen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Keçiörengücü maçında ideolojik tezahüratlar nedeniyle kulübümüzün hem 3 puanı silindi, hem de ağır para cezası verildi. Ama hazırlanan raporların yanlış olduğunu ispatlamak ve kulübümüzün mağdur edildiğini kanıtlamak için kulüp olarak yaptığımız çalışmayı tamamladık. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bir üst makamı olan tahkime bilgi ve belgelerle başvurduk. Verilen kararın yanlış olduğunu gösteren görüntüleri ekledik. İnşallah haklılığımız ispatlanır ve aldığımız cezalar iptal olur. Biz kararın değiştirileceğine ve silinen 3 puanın geri iade edileceğine yürekten inanıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.