Diyarbakır

Diyarbakır'dan kısa kısa

13:14 19 Aralık 2017
Diyarbakır'dan kısa kısa

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaalanı hattına ek seferler başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin kent içinde toplu taşımada yenilediği ve genişlettiği yeni filosuyla vatandaşlara, kaliteli ulaşım hizmeti vermeye devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında, vatandaşların talebi üzerine havaalanı hattındaki seferlerin artırıldığı ifade edilen açıklamada, "Havaalanına gün içinde 7 araçla sabah 06.40’ta başlayan ve akşam 21.30’a kadar 20 dakikalık aralıklarla devam eden toplu taşıma seferleri, uçak seferleri saatlerine göre yeniden düzenlenmiştir. Uygulama ile kentte gece saatlerinde gelen son uçak seferine kadar 3 nöbetçi, toplu taşıma aracı hizmet verecektir." denildi.

-Klimalı durak sayısı artıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kentteki çeşitli noktalara klimalı duraklar yerleştirmeye devam ediyor.

Daha önce Dicle Üniversitesi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergahına klimalı durak yerleştiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yoğun kullanılan duraklarda klimalı durak kurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde bulunan ve yoğun bir şekilde kullanılan otobüs durağına klimalı durak yerleştirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.